Xhipi “The Gladiator” është automjeti i cili i bëri adhuruesit e makinave të mbajnë kokën me duar.

Fuqia e kësaj makine do të vijë nga familja e njohur Pentastar 3.6 litërsh me Auto Stop-Start dhe një zgjedhje midis një manuali me gjashtë shpejtësi dhe një ndërrues tjetër me tetë shpejtësi, transmeton lajmi.net.

Brezi i tretë i Mercedes CLS filloi prodhimin në janar, dhe tani prodhuesi i makinave ka shpallur çmimet në ShBA.

Mercedes CLS 2019 450 do shitet 69.200 dollarë plus një tarifë prej 995 dollarë, që e bën këtë seri të Mercedesit 10.000 dollarë më e shtrenjtë se E450, transmeton lajmi.net.

Mercedes gjerman po zgjeron gradualisht ofertën e vet në klasën e re A, dhe motorët shtesë me naftë kanë ardhur në radhë.

Pas A180d, Mercedes ka prodhuar dy versione më të forta me naftë – A200d dhe A220d me motorë të rinj OM654 që plotësojnë standardet e emetimit të gazit RDE 2, të cilat nuk janë të detyrueshme deri në vitin 2020.

Flash Lajme