Kompania me seli në Kaliforni zhvillon produkt të inteligjencës artificiale për të parandaluar sulmet kibernetike ndaj kompanive.
BlackBerry blen firmën e sigurisë kibernetike dhe inteligjencës artificiale
BlackBerry njoftoi ditën e Premte se kishte hyrë në bisedime për të blerë firmën e sigurisë kibernetike dhe inteligjencës artificiale Cylance për 1.4 miliardë dollarë.

Facebook thotë se është duke u përmirësuar në mënyrë aktive, duke hequr gjuhën e urrejtjes dhe duke ndryshuar stimujt që disa përdorin për sensacione, provokime dhe për të shtuar popullaritetin Facebook thotë se kompania gjithashtu po shton operacionet në mënyrë që kompjuterat të mund të rishikojnë dhe të marrin vendime të shpejta për sasi të mëdha informacioni në mënyrë që mijëra punonjës të kompanisë të mund të marrin vendime më të nuancuara.

Flash Lajme