Ndryshimet në R8 janë relativisht delikate.
Ndryshimet në pjesën e prapme janë më pak të dukshme, me ekipin e dizajnit që duhet të tërheqë vëmendjen me difuzer më të ngrysur në pjesën e pasme, transmeton lajmi.net.

Ekzistojnë dy ngjyra të reja (Kemora Grey, Ascari Blue), dhe disa hollësi me shkëlqim të zi në modelin standard, të zëvendësuar me titan mat.

Brendësia nuk është se dallon shumë ndërmjet versioneve të tjera, por ndryshimet përfshijnë një pozitë të madhe lëvizëse, një ndërtim solid dhe kabinë virtuale dhe të ndritshme.

Të dyja versionet të V10 sigurojnë 5,2 litra duke aspiruar fitim të energjisë shtesë. Modeli standard tani prodhon 533 hp në 8,250 rrotullime për minutë, një rritje prej 30 hp dhe 406 lb ft në një shpejtësi të lartë prej 6,500 rpm deri në 7 lb-ft. E gjithë kjo madje ndihmon Spyderin më të rëndë për të shënuar 320 km/h.

Çmimet dhe datat e shitjes nuk janë zbuluar ende, por presin që modeli i hyrjes prej 165,000 dollarësh të rritet në rreth 170,000 dollarë deri në 200,000 dollarë.

Flash Lajme