Tesla ka emëruar një ekzekutiv australian si kryetarin e ri, pasi Elon Musk është detyruar të heqë dorë nga roli.

Robyn Denholm, shefja e financës së teleskopit australian Telstra, mori përsipër të bëhet shefe ekzekutive i Teslës.

Musk ra dakord të dorëzohet si kryetar muajin e kaluar, sepse autoritetet amerikane paditën atë për investitorë mashtrues kështu ai dhe kompania e Teslës u gjobitën me 20 milionë dollarë.

Investitorët kishin kërkuar gjithashtu mbikëqyrje më të fortë të Musk pasi sjellja e tij e çrregullt tërhoqi vëmendjen e tyre. Në intervistat e medias ai tha se shpesh flinte në një divan në zyrën e Tesla, dhe së fundi në një video në internet ai tymosi marihuanë.

Flash Lajme