Një pronar i një makine Tesla Model S publikoi në YouTube videon kur disa hajdutë i vjedhin makinë pasi me sukses i hakuan çelësin.

Hajdutët në fjalë shfaqen në video me një tablet në dorë duke marrë sinjalit nga vrima e çelësit dhe përdorur të dhënat për të hyrë në makinë.

Drejtuesit kryesorë të kompanisë Samsung janë takuar kohët e fundit në Kinë për të diskutuar telefonin e ri që do të nxjerrin për përvjetorin e 10-të të Galaxy, S10.

Informacionet e dala deri tani tregojnë se Samsung do të përdorë një teknologji të re për njohjen e shenjave të gishtave.

Një mashtrim i ri po merr në shënjestër përdoruesit e iPhone dhe përpiqet t’i mashtrojë ata në dhënien e informacionit të tyre të hyrjes në Apple.

Ai vjen në formën e një email-i që duket të jetë nga shërbimi i transmetimit muzikor Spotify dhe pretendon të jetë konfirmim i blerjes.

Flash Lajme