Në basketboll kemi parë shumë kosha spektakolare, por vështirë se do të keni parë një veprim të tillë që ka ndodhur në Brazil.

Kur kishin mbetur edhe 6 sekonda, Bauru ishte duku humbur 101-103 ndaj Vasco Da gama për fazën play off në ligën braziliane.

Dudu kishte të drejtën për të ekzekutuar dy goditje të lira.

Atij i lindi një ide gjeniale, pasi shënoi koshin e parë. Në të dytën, ai e përplasi në kosh dhe më pas rrëmbeu topin për të shkuar dhe për të shënuar një 3 pikësh. /Koha Jone/

Flash Lajme