Kohët e fundit, një nga rastet e aktakuzave për ngacmim seksual është hedhur poshtë për shkak të mungesave të dëshmive.

Fillimisht u akuzua për abuzime seksualisht me tri gra, por një nga këto raste u hodh sepse prokurorët dolën në përfundimin se një detektiv kishte këshilluar akuzuesen që të heq padinë.

(Getty Images)

Avokatët e Weinstein besojnë se i gjithë rasti kundër klientit të tyre është i montuar dhe duhet të refuzohet i tëri.

Prokurorët, megjithatë, konsiderojnë se në rastet e mbetura ka më shumë se prova të mjaftueshme.

Lexo po ashtu:

Ndryshe, Weinstein është raportuar se është pranë falimentimit pas akuzave për ngacmim seksual.


Flash Lajme