Gjithnjë elegante dhe e bukur me klipe mirë të punuara, bukuroshja di të bëjë dallimin.

Adelina së fundmi ishte pjesë e pyetësorit 60 sekondësh të Prives, ku ajo foli për shumë gjëra, por jo për jetën private.

Ajo konfirmoi se vazhdon të jetë ‘single’ duke thënë se nuk beson në dashuri pasi sipas saj është mit.

Bukuroshja refuzoi të tregojë marrëdhënien e saj të fundit seksuale.

Ndërkaq, tha se më mirë është të jesh ‘single’ dhe rehat pa u shqetësuar në një lidhje jo të mirë.

Adelina së fundmi lansoi projektin “Nuk je Ti” që u prit mirë nga publiku.


Flash Lajme