Këngëtarja Dua Lipa është një prej personaliteteve të famshme, që është vlerësuar me çmim “Bambi” këtë vit, një ndër eventet më te vjetra dhe më të rëndësishme në Gjermani.

Ajo është shfaqur mahnitëse në ceremoninë e ndarjes së çmimeve me një fustan rozë të gjatë.

Dua Lipa ndryshoi veshjen kur morri çimin, sërish duke shkëlqyer me një tjetër fustan.

Një tjetër artiste që është vlerësuar me këtë çmim të rëndësishëm është edhe aktorja Penelope Cruz. Ajo ka preferuar një stil më elegant duke veshur një fustan të zi, i cili i shkon mjaft mirë për shtat. Madje si Dua dhe Penelope kanë pozuar krah njëra-tjetrës duke kënaqur pafund fansat e tyre. J.K

6287346-6398937-image-m-74_15423998797806287352-6398937-image-a-54_15423992392086288268-6398937-Such_grace_Showcasing_her_demure_styling_the_New_Rules_hitmaker_-a-50_15423988277436287196-6398937-Dazzling_Sporting_an_eccentric_silver_snake_ring_and_a_edgy_blac-a-8_15423983601326287198-6398937-One_kiss_is_all_it_takes_Blowing_a_kiss_to_the_waiting_crowd_Dua-a-7_15423983601316295320-6398937-image-m-14_15424081637176295218-6398937-image-a-10_15424080857276287194-6398937-image-m-18_15423984498276286890-6398937-image-a-19_15423984571646287240-6398937-image-a-105_15424006052906287236-6398937-image-a-102_15424005954356287244-6398937-image-a-91_15424002467096287224-6398937-image-m-86_15424001348506288260-6398937-image-a-113_15424009021306287234-6398937-image-a-79_15424000961966295314-6398937-image-a-39_15424091587486295318-6398937-image-m-33_1542409020564
<
>

Flash Lajme