Projekti është nga albumi më i ri i tij “Rolling Papers 2”.

Në klip Khalifa shfaqet i zhveshur duke zbuluar trupin e tonifikuar dhe me tatuazhe.

Wiz aktualisht po bën gati albumin e tij RnB.

Në një emision të fundit ai ka pranuar se i ka gati 20 këngë në projektin e tij të madh që konsistojnë nga këndimi.

Wiz Khalifa aktualisht është ‘single’.


Flash Lajme