Këngëtarja me zë të fuqishëm dhe modestinë që e karakterizon, Anjeza Shahini, na ka treguar përmes rrjeteve sociale disa fotografi të saj, teksa është në muajin e pestë të shtatzënisë.


Në thjeshtësinë që e karakterizon, Anjeza Shahini është rrezëllitëse.
Sigurisht, ajo është duke përjetuar momentet më të bukura të jetës: kurorëzimin e dashurisë me një fëmijë, e ku ka më bukur!

Po është dhe shumë e kujdesshme, siç tregon po në platformat sociale, sepse ndonëse nga kafeja nuk ka hequr dot dorë plotësisht, kujdeset të paktën që ta pijë pa kafeinë!


Flash Lajme