Në fakt, dyshja e kishte themeluar së bashku kompaninë dy vjet më parë, duke e shfrytëzuar më tepër imazhin e bukuroshes amerikane.

Bashkëshortja e Jay-Z e mori këtë veprim pasi që kundër Sir Philip janë ngjiru akuza për ngacmim seksual të stafit.

Megjithëse se i ka mohuar kategorikisht këto akuza, zeshkania ka vepruar shpejt për të mos e prishur imazhin e saj dhe të kompanisë.

“Pas diskutimeve gati një vit, Parkwood ka bërë për vete markën Ivy Park. Topshop – Arcadia do të përmbushin kontratën rreth shpërndarjes së veshjeve”, shkruan në njoftimin e kompanisë.

Lexo po ashtu:

Theksojmë se dyshja kishin të ndarë në mënyrë të barabartë kompaninë, e cila ishte emëruar sipas vajzës së këngëtares, Blue Ivy.

Ndryshe, këngëtarja është duke punuar në projekte të reja muzikore që do t’i sjell gjatë muajve në vijim.


Flash Lajme