Dukesha e Sussex u bashkua me bashkëshortin e saj, princin Harry për një shëtitje, në ishullin Fraser Island. Ndërsa çifti ecte dorë për dore, asgjë tjetër nuk të zinte syri përveç barkut të rrumbullakosur të Meghanit.

Megjithëse është vetëm pak muaj shtatzënë, barku i dallohet. Çifti u takua me fansa dhe mori dhurata të shumta nga ata. Princi Harry dhe Meghan Markle po e shpenzojnë të hënën, për të vizituar Fraser Island, jashtë bregut të Queensland.dardania.com

Foto 1 nga 18


Flash Lajme