Javën e kaluar tha se kishte ikur koha e “selfie”-ve, por duket se Kim Kardashian i ka harruar shumë shpejt ato që ka thënë.
Ajo postoi në Instagram një foto ku pozon përballë pasqyrës vetëm me të brendshme dhe tregon se gëzon një formë shumë të mirë fizike.

“Nuk bëj më “selfie”, nuk më pëlqejnë më. Nuk është jeta vetëm “selfie”, shpenzoja shumë kohë me ato”, kishte deklaruar më parë Kim Kardashian.


Flash Lajme