Elica Lukanova është zgjedhur si maturantja më e bukur në Bullgari për këtë vit. Vajza doli në sipërfaqe me sharmin dhe bukurinë e saj dhe ka arritur të sfidojë 548 pjesëmarrëse në këtë garë.

19 vjeçarja u zgjodh nga një juri katër anëtarëshe, ku pjesë e së cilës ishin aktorë dhe emra të tjerë të spektakleve të bukurisë. Lukanova ka mbaruar gjimnazin në Sofje dhe planifikon që të studjojë në fushën e bankave. (INA)

Елица ЛукановаЕлица ЛукановаЕлица ЛукановаЕлица Луканова


Flash Lajme