Para saktësisht 30 vitesh, aktori tashmë i njohur Bred Pit, kishte angazhimin e tij të parë serioz filmik. Dhe atë në Adë.

Piti, atëherë 25-vjeçar, xhiroi skenat e filmit “Ana e errët e diellit” („The Dark Side of the Sun“), nën regjinë e regjisorit të njohur Bozhidar – Bota Nikoliq.

Xhirimi i këtij filmi përgjatë bregdetit malazez zgjati shtatë javë. Filmi u ndërpre për shkak të luftës dhe u transmetua në vitin 1997.

Flash Lajme