Karabinierët e Italisë kanë kapur një laborator heroine në qendër të Padovës, ku janë gjetur të gatshme 35 kilogramë heroinë, shkruajnë mediat italiane.

Në këtë operacion u kapën gjithashtu 60 kilogramë drogë, e cila ishte bërë gati për shitje.

Në laborator janë gjetur edhe fotografi, miksera, si dhe mjete të tjera të përpunimit të heroinës.

Flash Lajme