Tatuazhet janë shumë më tepër se ca shenja në trup. Janë ato që njerëzit bëjnë si kujtime në trupat e tyre. Për të kujtuar një gjë të caktuar, ose dikë që ata duan, ose edhe vetëm për qejf.

Nuk ka asnjë arsye të caktuar, për të bërë një tatuazh. Dhe ndërsa tatuazhet u shfaqën përafërsisht 5.000 vjet më parë dhe kanë qenë në trend për një kohë të gjatë, ne e dimë se ka disa artistë tatuazhi që e kanë zotëruar plotësisht këtë art. Ata mund të krijojnë tatuazhe bindëse dhe nganjëherë edhe iluzione optike. Dardania.com ka sjellë për ju,  disa tatuazhe të mrekullueshme 3D që janë thjesht shumë të përsosur, për të qenë reale!//dardania.com

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

Foto 1 nga 21


Flash Lajme