Dashuria është e gjithëpranishme. Ajo nuk ka kufij, sa shumë e sa pak. Qëllimi i qenies njerëzore është se, pavarësisht se kush e kontrollon, duhet të dojë dhe të duhet.

Dardania.com ka sjellë për ju disa foto, të njerëzve që me të vërtetë dinë ta shfaqin dashurinë e tyre për tjetrin. Nuk e thonë kot, dashuria zbut dhe zemrat më të egra. Për t’i parë fotot klikoni fotogalerinë më poshtë.//dardania.com

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.

Foto 1 nga 14


Flash Lajme