Është vetëm 5-vjeç, dhe ka arritur të fitojë një makinë me vlerë 30 mijë euro.

Rahim Kuriev, nga Çeçenia, ka bërë plotë 4105 pompa, dhe për këtë presidenti i shtetit i ka dhuruar 5-vjeçarit muskuloz një makinë luksoze.

Ai kishte vendosur një rekord botëror duke bërë 4100 pompa, por nuk u njoh si i tillë, dhe për  këtë arsye, udhëheqësi çeçen Kadirov tha se ai do ta kapte dhe një herë rekord. Pasi bëri 4105 pompa për 2 orë e 25 minuta, djali  mori dhe çelësat e makinës./dardania.com

Foto 1 nga 8


Flash Lajme