Në Britani të Madhe, rrezikohet të vendoset një gjobë e rëndë dhe heqjen e patentës, për të gjithë shoferët të cilët i japin makinës me një kafshë brenda.

Sipas një studimi, nga Confused.com, një në 10 shoferë është aksidentuar gjatë udhëtimit në makinë me një kafshë.

Të gjitha kafshët mund të shkaktojnë aksidente në makinë, ndërsa pothuaj dy e treat e shoferëve në Mbretërinë e Bashkuar nuk janë në dijeni se drejtimi i automjetit me një kafshë të papërmbajtshme mund të sjellë një gjobë deri në 5 mijë dollarë.

Në listë për numrin më të lartë të aksidenteve të shkaktuara janë qentë dhe macet./dardania.com


Flash Lajme