Mercedesi i tipit “Armored” me vlerë 600.000 euro, i quajtur ndryshe dhe “Tanku”, e për të cilin ish-kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski është dënuar me dy vite në burg nën akuzën e një aferë korruptive për blerjen e tij, është ende në shërbim të qeverisë së Maqedonisë, duke u vënë në dispozicion të zyrtarëve e dhe delegacioneve, ku më e fundit që ka hipur në të është kancelarja gjermane Angela Merkel, gjatë vizitës së saj në Shkup dy muaj më parë.

Flash Lajme