Riviera shqiptare, një prej vendeve më sekrete në Shqipëri, me përjashtim të italianëve, që me shumë mundësi kanë pasur mundësinë të shijojnë ujërat e kaltër dhe ushqimet e detiti po aq të lira sa patatinat për vite të tëra”, shkruan prestigjiozja britanike “Indipendent” në një reportazh që i dedikohet pesë eksperiencave unike që mund të gjenden në Rivierën shqiptare, raporton ata.

Një ndër faqet më të njohura të turizmit në botë, “Lonely Planet” ka prezantuar top 10 mrekullitë e botës për vitin 2019 përsa i përket turizmit.

Kjo faqe ka futur edhe Shqipërinë në 10 mrekullitë e botës për turizmin për vitin 2019, dhe në përshkrim përmendet kryesisht bregdeti.

Nga Olsjan Topalli

A e njohim ne sa duhet vendin tonë? Mundësitë që na ofron? A i shfrytëzojmë resurset e pafundme, që na janë dhënë? Shqipëria ka shumë të tilla, një pjesë e tyre nuk janë promovuar asnjëherë, ose nëse është bërë ndonjëherë, nuk ka qenë e mjaftueshme.

Flash Lajme