Riviera shqiptare, një prej vendeve më sekrete në Shqipëri, me përjashtim të italianëve, që me shumë mundësi kanë pasur mundësinë të shijojnë ujërat e kaltër dhe ushqimet e detiti po aq të lira sa patatinat për vite të tëra”, shkruan prestigjiozja britanike “Indipendent” në një reportazh që i dedikohet pesë eksperiencave unike që mund të gjenden në Rivierën shqiptare, raporton ata.

Nga Fjorda Llukmani

Më paska munguar goxha tastiera e kompjuterit  tek shkruaj, për t’u lidhur me ju nëpërmjet një dritareje. Prej angazhimeve të shumta në verë, s’kam pasur frymëzim të thur dy rreshta në qetësi të plotë.

Nga Olsjan Topalli

A e njohim ne sa duhet vendin tonë? Mundësitë që na ofron? A i shfrytëzojmë resurset e pafundme, që na janë dhënë? Shqipëria ka shumë të tilla, një pjesë e tyre nuk janë promovuar asnjëherë, ose nëse është bërë ndonjëherë, nuk ka qenë e mjaftueshme.

Flash Lajme