Përshtati në shqip: Blertina Koka

A mundet që një tas me bollgur të ulë kolesterolin? Po një grusht me bajame? Disa ndryshime të vogla në dietë, së bashku me aktivitetin fizik dhe zakone të tjera të shëndetshme për zemrën, mund të ndihmojnë në uljen e kolesteolit.

Flash Lajme