Blerina Bombaj, dietologe

Kolesteroli i lartë është një kërcënim i vazhdueshëm për shëndetin e zemrës, i cili mund të përfundojë në episod fatal për jetën. Disa persona munden të arrijnë ta mbajnë kolesterolin në nivele optimale nëpërmjet ushqimit, aktivitetit fizik dhe rënies në peshë, por disa të tjerë, duhet të marrin medikament, pasi problemi i tyre qëndron më shumë në rregullimin e brendshëm, që ka të bëjë kryesisht me mëlçinë dhe predispozitën gjenetike.

Flash Lajme