Pesha e tepër tek çdo organizëm shoqërohet me shtimin e sasisë së yndyrës apo dhjamit, sidomos në pjesën e barkut apo zonën abdominale.

Një problem ky, nga i cili miliona njerëz në botë, përfshirë pa dyshim dhe Shqipërinë përballin sfida dhe vështirësi të ndryshme shëndetësore.

Rolina Naço, dietologe

1) Shafrani i Indisë ose ndryshe kurkuma.
Përmban vitaminat E,K dhe Zink (Zn), një substancë shumë të veçantë që përmban është kurkumini, një nga flavonoidet më të rëndësishëm për vetitë antiiflamatore dhe parandalimin në disa tumore (gjirit, lëkurës, zorrës së trashë, prostatës).

Flash Lajme