Colors: Yellow Color

Sistemi imunitar mund të fshihet pas depresionit post partum që prek të paktën 15 % të grave.

Duket se një skuqje e disa zonave të trurit që shërbejnë si rregullator të humorit pas shtatzënisë, ndikon pikërisht në ato simptoma si lodhje e madhe, demotivim i zgjatur dhe vështirësi për të krijuar lidhje me beben.

Flash Lajme