Takimi historik mes Donald Trump dhe Kim Jong Un një ditë më parë tërhoqi vëmendjen botërore. Gjatë takimit nuk munguan dhe detajet e vogla, që nuk i shpëtuan ‘syrit’ të kamerës.

I tillë ishte momenti i firmosje së marrëveshjes për denuklearizimin e Gadishullit Korean, kur liderit korean i sjellin një stilolaps tjetër për të nënshkruar.

Në videon më poshtë, shihet momenti kur Kim Jong Un i heqin stilolapsin gjatë nënshkrimit të marrëveshjes dhe ja zëvendësojnë me një tjetër në sekondën e fundit.

Ndonëse siguria ishte tepër e lartë, nuk munguan komentet për një fobi të madhe apo paranojë se liderin e helmojnë.

dardania.com

Anyone else spot this? There were two “Donald Trump” signing pens, NK official came in and shined up the one for Kim, then at the last minute Kim Yo Jong pulled out her own per to use instead of the one provided. Kim used that and back it went in her blazer. (Pool video) pic.twitter.com/dZWEK22IdF

— Martyn Williams (@martyn_williams) June 12, 2018

Flash Lajme