Një Gjykatë në Uashington ka urdhëruar Shtëpinë e Bardhë, t’i kthejë akdreditimin gazetarit të CNN, Jim Acosta, pasi u revokua nga Shërbimi sekret i SHBA.

Gazetari i CNN, u përjashtua nga Shtëpia e Bardhë pas përplasjes me Trump gjatë një konference për shtyp në fillim të këtij muaji.

Gjykata argumentoi se Shtëpia e Bardhë ka shkelur të drejtën e gazetarëve, dhe lirinë e fjalës./ dardania.com

Flash Lajme