Colors: Blue Color

Athina ka qenë nën shtetrrethim të plotë gjatë natës. Policia arrestoi 19 persona gjatë episodeve të rënda, që zgjatën 6 orë në qendër të Athinës.

Episodet filluan menjëherë pas demostratës paqësore për 45-vjetorin e kryengritjes studentore të Politeknikumit kundër diktaturës greke të Juntas (Hunta).

Sekretari i mëparshëm i Brexit, Dominic Raab ka kritikuar “mungesën e vullnetit dhe vendosmërisë politike” të qeverisë në marrëveshjen me Bashkimin Evropian. Raab, i cili u largua të enjten nga marrëveshja e Brexit, i tha të dielën ‘Sunday Times’ se, Britania e Madhe nuk duhet ta lejojë veten që të imponohet dhe të përgatitet që të largohet nga bisedimet nëse është e nevojshme.

Flash Lajme