Twitter më 14 korrik të vitit 2006, hyni në përdorim, kurse, sot është një nga platformat e mediave sociale më të mëdha në botë.

Twitter ishte krijuar në mars të vitit 2006 nga Jack Dorsey, Evan Williams, Biz Stone dhe Noah Glass dhe hyri në përdorim në korrik.

YouTube gjithmonë ju ka lejuar të fshini elementet e zgjedhura nga historia juaj e shikimit, por tani përdoruesit e Android mund të shkojnë një hap më tej.

Modealiteti i ri incognito për aplikacionin YouTube do t’ju lejojë të shikoni videot pa lënë kurrë një gjurmë digjitale të provave në rend të parë (adresa juaj IP ende do të regjistrohet, kështu që ndoshta është më mirë që të mos çmendeni në punë).Për të nisur modalitetin e fshehtë në aplikacionin YouTube, klikoni lehtë mbi ikonën tuaj të llogarisë.