Me vetëm një javë përpara derisa Apple të njoftojë valën e ardhshme të modeleve të iPhone, nuk ka shumë për të spekuluar. Kemi parë se si të gjithë tre telefonat duken, dijmë se dizajni i iPhone X do të bartet, dhe madje e dijmë se modeli 5.8 inç OLED do të quhet iPhone XS.