Gjatë VidCon 2018, YouTube ka lëshuar disa tipare të reja që vijnë në shërbim, duke përfshirë mënyra të reja që krijuesit e përmbajtjes mund të fitojnë.

Së pari, kanalet me mbi 100.000 abonentë tani do të kenë qasje në opsionin e anëtarëve, e cila lejon shikuesit të paguajnë një tarifë mujore prej 4.99 dollarë dhe për të marrë videot ekskluzive vetëm për anëtarët, dhe përfitime të tjera.

Megjithëse Mazda ka shkuar duke ulur vëllimin e motorit, situata e tregut mund të përmbysë planet e prodhuesit japonez.

Spekulohet se Mazda po planifikon të vendosë turbo-mbushësin e ri 2.5 litra në modelin e ri të tretë në rangun e vet.

Na ndiqni në: