Të dilni nga shtëpia pa ngrënë mëngjes nuk do t`ju ndihmojë të humbni peshë. Njerëzit, të cilët zakonisht neglizhojnë mëngjesin, marrin mëshumë kalori gjatë gjithë ditës. Nëse justifikimi juaj është se e kaloni këtë vakt se nuk e dini se çfarë të përgatitni, ne duam t’ju japim disa këshilla për një mëngjes të shëndetshëm, ushqyes dhe të shijshëm.

Nëse deri tani keni menduar se nuk duhet të flini në të majtën tuaj, meqë në atë anë është e vendosur zemra, gaboni!

Hulumtimet e fundit kanë dalë në përfundimin se të fjeturit në anën e majtë përmirëson funksionet e organeve, në krahasim me krahun e kundërt që sjell më shumë shqetësime për organizmin.

Na ndiqni në:

Më të lexuarat