Prej me 28 qershor deri me 2 korrik në Ulqin, në plazhi „D’Olcinium“, do të mbahet festivali i muzikës elektronike “Southern Soul Festival 2018”.

Ky manifestim organizohet për herë të gjashtë, ndërsa këtë vit ka qëllim unik – çdo vizitorë të ketë pushim të paharrueshëm katërditor.

Gjatë festivalit “Southern Soul” mysafirët gjatë maratonës muzikore do të kënaqen në hitet botërore të muzikës elektronike, si dhe kompozimeve të njohura muzikore në rrymën xhez, soul, funk dhe house nga DJ të ndryshëm në zonën me bukuri unik dhe mbresëlënëse, detit të ngrohtë dhe Plazhit të Madh të mrekullueshëm.

Na ndiqni në:

Më të lexuarat