Colors: Purple Color

Ministrja e Integrimeve Evropiane Dhurata Hoxha, në cilësinë e Koordinatores Kombëtare për IPA tha se qëllimi i tyre është që duke filluar prej tani e deri në mesin e vitit të ardhshëm, të kryejnë gjithë procesin e programimit të IPA 2019 dhe IPA 2020, i cili kap shumën rreth 200 milionë euro dhe më pas, të kenë kohë që të përqendrohen në fazën e planifikimit për instrumentin e ri, që do të zhvillohet për periudhën e re financiare të BE-së, 2021-2027.

Sipas kumtesës për media, Aliu duke e quajtur këtë investim, një investim strategjik dhe portë hyrëse e Ferizajt shprehu bindjen se në bazë të gjitha parametrave dhe intensitetit të punës që po zhvillohet nga operatori ekonomik, në një afat optimal do të përfundohet edhe ky projekt.

Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë

Në Klinikën e Neonatologjisë në Prishtinë bëjnë të ditur se arsyet që nënat e reja braktisin fëmijët që nga lindja, janë kushtet e rënda sociale dhe mospranimi i fëmijës nga babai, pasi që lidhjet e tyre në të shumtën e rasteve janë jashtë martesore.

Përplasje për Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë

Përplasje për Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë

Kanë vazhduar përplasjet ndërmjet Lëvizjes Vetëvendosje (VV) dhe Partisë Socialdemokrate (PSD) për Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë. Ushtruesit të detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv, Hajdar Hoxha, i është ndaluar hyrja në këtë ndërmarrje.

Na ndiqni në:

Më të lexuarat