Colors: Yellow Color

Nga kërkimie të shumta rezulton që dhe pse nuk arrijmë ti shikojmë këto arsye ato janë mes nesh.  Më poshtë mund të lexoni disa nga gjërat që duhet të hiqni dorë për ta patur lumturinë dhe qetësinë pran jush shumicën e kohës:

Prej dy javësh jemi zyrtarisht në sezonin e vjeshtës, por veç rrezeve të diellit, nuk shohim asgjë tjetër…

Temperaturat vazhdojnë të jenë të larta si të ishte pranverë prandaj vishuni me ngjyra sa ka diell… Përpara se bezha , grija, kafja, e zeza të pushtojnë garderobën tuaj  luani me ngjyrat.

Pa përjashtim, të gjithë jemi nga pak “të çmendur” kur vjen puna tek konsumimi i çokollatave. E flakim tutje në moment dietën dhe nuk bëjmë kompromis me shijen, sepse ëmbëlsisë së tyre vështirë se mund t’i rezistosh.

Më të lexuarat