Colors: Blue Color

Vajza e vogël në lot, për shkak se është ndarë nga nëna e saj në kufirin mes Meksikës dhe Shteteve të Bashkuara, fotografia e simbolike e vijës së ashpër kundër emigrantëve, e kryer nga fotografi John Moore i “Getty Images” që ndodhet në luginën e Rio Grande, gjendet ballë për ballë me autorin e fatit të tij, Presidentin e SHBA-ve, Donald Trump.

Ivanka Trump rishfaqet në publik  dhe e bën këtë në ditën kur babai shpall se është gati të nënshkruajë një dispozitë për të bashkuar familjet e emigrantëve.

“Falë babait tim, Kongresi po punon tani për t’i dhënë fund ndarjeve familjare në kufi, për të gjetur një zgjidhje të qëndrueshme që është në përputhje me vlerat tona, të njëjtat vlera që shumë kërkojnë të përpiqen të ndërtojnë një jetë më të mirë për të familje “shkroi në Twitter Ivanka.

Na ndiqni në:

Më të lexuarat